Gravură, Tăiere Laser și Imprimare UV

Aparatul de gravat utilizat este foarte performant având ca sursă de laser dioxidul de carbon iar imprimantele UV sunt de ultimă generaţie.

Gama de aplicaţii este extrem de variată:

Articole promoţionale

Gravam si imprimăm logo-uri și inscripții pe articole promoționale confecționate din cele mai diverse materiale. Indiferent că este vorba de metal, material plastic sau textile realizăm procedurile în câteva minute. Domenii de aplicabilitate tipice pentru articolele promoționale sunt inscripționarea, printarea și gravarea pixurilor, a stick-urilor de memorie, a brichetelor și a tricourilor.

 Hârtie şi carton:

Putem tăia hârtie fină, hârtie pentru imprimare artistică și hârtie natur cu un gramaj de până la 1600 g/m2. De asemenea putem tăia şi carton, compozit (de ex. carton arhitectural), carton compact și carton ondulat. Putem finisa suprafața hârtiei cu ornamente, logo-uri și fotografii gravând hârtia cu laser sau imprimând-o UV.

Lemn:

Putem grava toate tipurile de lemn natur sau de lemn stratificat cu o adâncime de până la 6 mm iar atunci când  este necesară tăierea marginilor exacte și o viteză ridicată de prelucrare a lemnului vă puteţi baza pe noi.

Metal:

Marcarea cu laser sau imprimarea UV a metalului reprezintă o marcare permanentă și rezistentă la uzură. Putem inscripționa text, imagini și logo-uri pe cele mai diverse metale. Totodată putem tăia orice metal neferos (aluminiu, cupru etc)

 Piele:

Vă ajutăm să tăiaţi şi să vă finisați produsele de piele cu logo-uri și design-uri.

Plastic:

Vă ajutăm să gravați și să tăiați o paletă largă de materiale plastice. Cu acesta puteți crea de exemplu firme luminoase, display-uri de prezentare etc.

Textile:

Putem tăia cu laser materiale textile pentru îmbrăcăminte sau pentru perdele. Ne remarcăm prin precizia ridicată a marginilor de tăiere. Mai mult putem să finisăm textilele cu gravuri laser, pentru a obține efecte optice plăcute și structură în suprafața materialului.

Sticlă plană sau pahare/sticle:

Cu ajutorul gravării cu laser pe sticlă se pot fabrica cadouri și se pot înfrumuseţa diferite articole promoționale. Venim în sprijinul dumneavoastră gravând inscripții, logo-uri și poze pe sticlă . Utilizări tipice sunt gravuri pe pahare și sticle. Putem grava atât pe sticlă concavă, precum pe halbe de bere sau pahare de vin, cât și pe sticlă flotată. Printre acestea se numără toate tipurile de sticlă, precum sticla pentru mașini, oglinzi, sticlă securizată sau sticlă laminată.

Cupe/ trofee:

 Putem grava imagini şi text pe cupe și pe trofee din cele mai diverse materiale. Suntem echipaţi perfect pentru inscripționarea medaliilor din metal, a trofeelor din sticlă și plăcuțelor trofeelor din material plastic – indiferent de materialul pe care doriți să îl inscripționați.

Indiferent de domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea, venim în sprijinul dumneavoastră cu soluţii de ultimă generaţie pentru a da viaţă oricărei idei de promovare.