Signalistică și orientare

Indicatoare cu distanțieri

Pentru un aspect elegant putem creea placuţe cu distanţieri din :plexiglas,sticlă,abs,aluminiu,inox etc. Paleta de materiale fiind atât de variată, vom avea posibilitaţi nelimitate la culori: transparent, alb, negru, argintiu etc.

Indicatoare fără distanțieri

Indicatoarele fară distanţieri sunt placuţe pe care le gravam laser sau imprimăm UV. Mesajul este ales de dumneavoastră iar culorile si materialele diferă în funcţie de locul în care vor fi expuse. Dimensiunile se fac la comandă.

Sistem de direcționare și afișare

Cu sisteme modulare curbate se acoperă o gamă foarte largă de aplicaţii pentru orice tip de instituţie publică sau privată, clădiri de birouri, magazine, mall-uri etc. Instalarea este rapidă, lucru care duce la econimisirea timpului. Sistemul de insert îl reprezintă avantajul principal deoarece vă permite să schimbaţi doar informaţia şi nu întreg sistemul.

Pentru mai multe informaţii, consultanţii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă trimite catalogul de sisteme.  

Litere volumetice și reclame luminoase

Literele volumetrice se pot realiza din PVC, plexiglass, acryl, lemn sau polistiren. Dimensiunea, grosimea şi culoarea se face în funcţie de cerinţe. În funcţie de materialul folosit, diferă durata de viaţă. Acestea pot fi luminoase sau neluminoase.

Casetele luminoase pot fi confectionate din plexiglass, backlit si dibond. Materialul, culorile si designul este ales in functie de preferinţele dumneavoastră.

Consultanţii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi recomandări legate de culori,materiale si design în funcţie de necesităţile dumneavoastră.